ROUTEOVERZICHT

Onderstaand de route op volgorde. In principe wordt uitgegaan van het volgen van de route per fiets. Voor de goede orde laten wij u weten dat het volgen van het traject geheel op eigen risico is. Op elk genoemd gedenkpunt vindt u een bord. Hierop staat een QR code die u met uw mobiele telefoon kunt scannen. U krijgt dan direct alle informatie over het gedenkpunt en een korte video.
( Wat zijn QR-codes en hoe kan ik ze scannen? Een QR-code is een soort streepjescode die je kunt scannen met je smartphone. Als je de QR-code scant kom je meteen op de website waar de code naar verwijst. Eigenlijk als een soort link. Zo kun je snel meer informatie vinden over een onderwerp of product. QR staat voor Quick Response.Er zijn heel veel gratis apps en programma’s om QR-codes te scannen en te decoderen, zowel voor Android als Apple. Bovendien is in de nieuwste genoemde systemen de mogelijkheid al ingebouwd in de camera app.
Via je smartphone of tablet start je de app.Richt vervolgens de camera op de QR-code en scan de code door op de camera-knop te drukken. Probeer je smartphone goed stil te houden en pas te drukken als de QR-code goed zichtbaar is (de camera moet scherpstellen op de QR-code).
Nu verschijnt de link waar de QR-code naar verwijst in je scherm. Klik op je link om er direct naartoe te gaan.
)

NEDERLANDSE ONDERTITELING IS VOOR ALLE VIDEO’S IN TE STELLEN.
Afhankelijk van het door u gebruikte apparaat bijvoorbeeld:

Mocht u niet in staat zijn de route fysiek te volgen, dan kunt u conform bovenstaande linken het ook thuis op uw gemak bekijken.